Vincent Bremer Webdevelopment

Wat ontwikkel ik zoal?

Als fullstack developer met jarenlange ervaring bied ik diverse diensten aan, waaronder:

Webshops

Je producten online verkopen? Dit begint met een mooie en gebruiksvriendelijke webshop. Ik kan maatwerk webshops ontwikkelen welke precies aansluiten op hetgeen wat verkocht gaat worden. Klanten online laten betalen via iDeal? Dit is eenvoudig te realiseren door een koppeling met bijvoorbeeld Mollie te maken.

Projectbeheer

Wanneer je op projectbasis werkzaamheden uitvoert is een projectbeheer systeem onmisbaar. Ik heb al veel van dit soort systemen opgezet, volledig aangepast aan de manier van werken van de klant. Dit kan klein opgezet worden door bijvoorbeeld alleen de projectgegevens en uit te voeren werkzaamheden vast te leggen, maar het kan ook volledig uitgebouwd worden met kunnen uploaden van bestanden, boeken van inkoop, bijhouden van uren tot aan het factureren van projecten.

Planningen

Vrijwel ieder bedrijf, klein of groot, heeft te maken met het bijhouden van planningen. Dit kunnen bijvoorbeeld roosters, agenda's, reserveringssystemen, projecten of routeplanningen zijn. Uit ervaring weet ik dat veel bedrijven hiervoor nog gebruikmaken van Excel lijsten of zelfs nog op papier. Door hier een specifieke applicatie voor te ontwikkelen krijg je een veel beter overzicht en wordt het maken van planningen een fluitje van een cent.

Werkbonnen

Je hebt in Word een mooi sjabloon gemaakt van een werkbon die je meegeeft aan de monteur. Deze monteur vult hem (op locatie) met de hand in en neemt deze na de klus weer mee terug. Vervolgens wordt de werkbon op kantoor ingescand en/of overgetypt, de (over)uren worden geregistreerd, er wordt een factuur gemaakt en vervolgens verdwijnt deze in het archief. Herkenbaar? Dit is veel handmatig werk en erg foutgevoelig. Door dit hele proces in een webapplicatie te gieten kun je eenvoudige digitale werkbonnen maken welke op ieder apparaat ingevuld kunnen worden.

Offertes

Een mooi opgemaakte en duidelijke offerte vergroot je kans op een succesvolle verkoop. Stuur een digitale offerte naar de klant met begeleidende tekst, een kostenspecificatie, afbeeldingen en zelfs YouTube videos. De klant kan eenvoudig de offerte online akkoord geven en jij krijgt direct een seintje dat er een nieuwe opdracht is ontvangen.

Koppelingen

Werk je met verschillende software pakketten en zou je deze graag aan elkaar willen koppelen? Vaak is het mogelijk om doormiddel van zogenaamde API's gegevens heen en weer te sturen. Zo kun je bijvoorbeeld alle relaties in je CRM systeem automatisch laten aanmaken in het boekhoud pakket. Dit voorkomt dat je gegevens op meerdere plekken hoeft bij te houden en dit levert een behoorlijke tijdwinst op!

Websites

Een website is het online visitekaartje van je bedrijf. Het is dus belangrijk dat deze er representatief uitziet, goed werkt op alle apparaten en vindbaar is op Google. Voor het laten ontwikkelen of onderhouden van een website en/of webshop ben je bij mij aan het juiste adres.

Vaardigheden

Voor het ontwikkelen van webapplicaties maak ik gebruik van een veelvoud aan technieken en een verscheidenheid aan (open source) tools. Een selectie hiervan:

Laravel
Tailwind CSS
WordPress
Vue.js
Alpine.js
Livewire
PHP
MySQL
Javascript
Node.js
HTML/CSS
SASS/LESS
Svelte
Linux
Windows
Azure
Git(-hub)
CI/CD

Contact opnemen

Neem telefonisch of per mail contact op om geheel vrijblijvend je wensen te bespreken:

Telefoon: (+31) 06 504 909 16
E-mail: vincent@vbwd.nl
 
IBAN: NL54 KNAB 0731 7882 73
KVK: 90001133
BTW: NL004784603B50