Vincent Bremer Webdevelopment
 1. 1989

  In den beginne

  Mijn passie voor het bouwen van mooie dingen begon al toen ik amper kon lopen. Gaf mij als kind zijnde een bak met (technisch-) Lego en ik was de hele dag zoet. Toen mijn ouders de eerste computer kochten was mijn interesse in dit apparaat direct gewekt, ik was niet achter dat ding weg te slaan.

 2. 2006

  Beginnen met programmeren

  Na de middelbare school ben ik begonnen met de MBO opleiding ICT systeembeheer, ik was thuis immers ook altijd bezig met de computer. Tijdens deze opleiding en mijn stages heb ik enorm veel kennis opgedaan over het beheren en onderhouden van servers en het bouwen van computer netwerken. Wat ik hier ook geleerd heb is dat ik het niet zag zitten om dag in dag uit computer problemen op te lossen. Gedurende mijn afstudeerstage kreeg ik de kans om mezelf naast de standaard ICT werkzaamheden ook te verdiepen in de wereld van het programmeren. Dit bleek een schot in de roos en bij het zoeken van een vervolg opleiding moest en zou ik hier iets mee doen.

 3. 2010

  Specialiseren

  Na het afronden van mijn MBO opleiding ben ik aan de NHL begonnen met de HBO studie Communication & Multimedia Design. Hier ben ik mij volledig gaan specialiseren in het ontwikkelen van webapplicaties. Naast school was ik ook altijd druk bezig met het bouwen van websites en applicaties, zowel voor mezelf als voor anderen. Nog tijdens mijn studie ben ik in 2012 naar de KVK gestapt om mijn eenmanszaak op te richten. Na het behalen van mijn bachelor ben ik direct in het diepe gesprongen en ben ik fulltime als freelancer aan de slag gegaan.

 4. 2012

  Zelfstandig ondernemen

  Zoals gezegd ben ik direct na mijn studie fulltime gaan werken als zelfstandig ondernemer. In deze hoedanigheid heb ik tien jaar lang talloze opdrachten uitgevoerd voor vele tevreden opdrachtgevers. Aangezien ik in mijn werk ook veel samenwerk met anderen heb ik in 2022 besloten om gezamelijk een besloten vennootschap op te richten en de krachten te bundelen. Dit was echter van korte duur, de verwachtingen werden helaas niet helemaal waargemaakt en daarom heb ik in 2023 besloten om mijn eenmanszaak toch weer in te schrijven bij de KVK.

 5. 2024

  Kennismaken?

  Wil je meer van me weten of heb je interesse in een samenwerking? Neem dan direct contact op om een afspraak in te plannen. Ik drink mijn koffie het liefst zwart 🙂

Contact opnemen

Neem telefonisch of per mail contact op om geheel vrijblijvend je wensen te bespreken:

Telefoon: (+31) 06 504 909 16
E-mail: vincent@vbwd.nl
 
IBAN: NL54 KNAB 0731 7882 73
KVK: 90001133
BTW: NL004784603B50